FETÖ'cüler Pensilvanya'da canlı yayın sırasında CNN'in Türk ekibine saldırdı

Canlı yayın sırasında yaşanan saldırı nedeniyle Paksoy'un televizyon yayını kesildi.

“SALDIRIYA UĞRADIM, ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”

İlk önce SUV tipi aracıyla Paksoy'a doğru ilerleyen saldırganın, daha sonra araçtan inerek Paksoy'a fiziki müdahalede bulunduğu görüldü. Saldırı nedeniyle cihazların yere düşmesi nedeniyle canlı yayın kesildi.

Daha sonra yayına dönen Paksoy, nefes nefese olayı anlatarak şunları söyledi: “Gözlüğüm ve telefonum uçtu, saldırıya uğradım. Gömleğim yırtılmıştı. Az önce arabaya bindim, polisi aradım, birazdan gelirler, ihbarda bulunacağım. “Ne olursa olsun burada kimseye dokunmaya hakkınız yok.” dedi.

LİDER FETUSUN KAÇIRILDIĞI TERK EDİLMESİ

FETÖ elebaşının uzun yıllar kaldığı örgütün genel merkezi dışında bir yere götürüldüğü iddialarının ardından 31 Mayıs'ta çiftliğe giden AA ekibi, drone ile çevredeki son durumu kaydetti.
AA-20240531-34736732-34736724-FETO_ELEBASININ_PENSILVANYADAKI_CIFTLIGI_SESSIZLIGE_BURUNDU

Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, geçtiğimiz hafta sosyal medya paylaşımında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin bir numaralı ismi olan Gülen'in, 1999'dan bu yana kaldığı ve örgüt mensuplarını kabul ettiği merkezden kaçırıldığı suçlamasını yapmıştı. organizasyon.

AA-20240531-34736732-34736725-FETO_ELEBASININ_PENSILVANYADAKI_CIFTLIGI_SESSIZLIGE_BURUNDU
AA'nın drone ile çektiği görüntülerde, daha önce boş yer bulunmayan çiftliğin otoparkında sadece birkaç aracın olduğu, yaklaşık 60 dakika boyunca misafirhanelerden sadece bir kişinin girip çıktığı görüldü. -Yaklaşık bir hektarlık kamp alanı.
AA-20240531-34736732-34736723-FETO_ELEBASININ_PENSILVANYADAKI_CIFTLIGI_SESSIZLIGE_BURUNDU
Yeğeninin iddialarına göre Fetullah Gülen, örgütün kara kutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu, Barbaros Kocakurt, Mustafa Özcan ve Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal tarafından bilinmeyen bir yerde tutuluyor.
AA-20240531-34736732-34736729-FETO_ELEBASININ_PENSILVANYADAKI_CIFTLIGI_SESSIZLIGE_BURUNDU

FAHRETTİN ALTUN: 'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, saldırının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Altun, şunları kaydetti:

“Gazetecilik mesleğini icra ederken bir FETÖ mensubunun saldırısına uğrayan CNN Türk ve Hürriyet ABD temsilcisi Yunus Paksoy'a en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Konunun ilgili makamlarımızca takip edileceğini ve “Bu alçak saldırıya karışanların hak ettikleri cezayı almaları için ABD makamları tarafından her türlü adımı atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin terörist düşmanlarına karşı dünyanın neresinde olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu mücadeleye destek veren hakikat sever gazetecilere şükran borçluyuz.” (AA)

Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Mercimek hasat makinesi yüksek gerilim hattına sıkıştı: 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandıMercimek hasat makinesi yüksek gerilim hattına sıkıştı: 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı
Üniversite öğrencisi Aslıhan'ı belinden bıçaklayarak ağır yaraladı!  Bakan Yerlikaya açıkladı: Üniversite öğrencisi Aslıhan'ı belinden bıçaklayarak ağır yaraladı! Bakan Yerlikaya açıkladı: “5 aylık çalışmanın ardından yakalandı”
Karamollaoğlu'ndan olağanüstü sözler: Karamollaoğlu'ndan olağanüstü sözler: “Zamanı geldiğinde düşmanlarımızla bile işbirliği yapmak zorunda kalabiliriz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir