Konak'ta “Günbatımında Gençlik Buluşması” var – Son Dakika Cumhuriyet'in Ege Haberleri

Konak gençleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gün batımında gençlik buluşmasıyla kutlayacak. 18 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikte sevilen grup Beyefendi, Karantina Demokrasi Meydanı'nda sahne alacak.

Yayınlanma: 17.05.2024 – 15:12

Abo Ol

Google Haberleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Konak Belediyesi'nin İzmir'de düzenlediği Günbatımında Gençlik Buluşması, gençlerin gün batımında müzik keyfi yaşamasına olanak tanıyacak. Gençlerin ilgiyle takip ettiği sevilen grup Beyefendi, Karantina Demokrasi Meydanı'nda muhteşem bir konser verecek. 18 Mayıs'taki konser saat 20.00'de başlayacak. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs'ı büyük bir coşkuyla kutlamak istediğini belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şöyle konuştu: “Başta gençlerimiz olmak üzere tüm komşularımızı Gün Batımı Gençlik Programına katılmaya davet ediyoruz. Toplantıyı 19 Mayıs'ta Atatürk'ü anma gençlik mitingiyle kutlayacağız.” “Ve Spor Bayramı'nın coşkusunu paylaşmaya devam ediyorum” dedi.

19 MAYIS'A ÖZEL PANEL

Öte yandan 19 Mayıs'a özel etkinlikler arasında Konak Belediyesi, İzmir Gültepe Makedon Göçmenler Derneği ve Balkan Strateji Geliştirme ve İşbirliği Derneği'nin düzenlediği panel de yer alıyor. Profesör. Dr.Murat Arman ve Doç. Dr. Bilgin Çelik'in konuşmacı olarak katıldığı “Türk Devriminde Balkanlar ve Dünya Siyaseti” paneli 17 Mayıs Cuma günü saat 18.00'de Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir