Eurovision gündemdeyken… Dinle şarkısıyla efsaneleşen Şebnem Paker şimdi ne yapıyor?

Eurovision 2024'ün kazananı 591 puanla İsviçre oldu. Performansı ve tarzıyla adından söz ettiren Nemo gündemdeyken akıllara 1997 Eurovision Müzik Yarışması üçüncüsü olan Şebnem Paker geldi.

1997 yılında Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncü olan ve o ana kadar Türkiye'nin en büyük Eurovision hitine imza atan Şebnem Paker, hem güzelliğiyle hem de şarkısıyla hafızalarda yer etti. Peki Şebnem Paker şimdi ne yapıyor?

GÖRÜNMEYEN SESSİZ BİR YAŞAM

Yarışmada kazandığı başarının ardından müzik kariyerine son veren Parker, bugüne kadar sayısız öğrenci yetiştirdi ve ses eğitimi üzerine bir kitap yayınladı. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü isim, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

1

Çeşitli okullarda bireysel ses eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Şebnem Paker, geçtiğimiz günlerde Milas'a atandı. Soner Odabaş'la mutlu ilişkisini sürdüren ve iki çocuk annesi olan Paker, bugünlerde halkın gözünden uzakta sakin bir hayat yaşıyor.

2

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Eurovision 2024 şampiyonu belli oldu!  Kazanan İsviçreEurovision 2024 şampiyonu belli oldu! Kazanan İsviçre
Eurovision 2024'te İsrailli Eden Golan'ı şok eden anlar!  Şarkı söylemeye başladığında...Eurovision 2024'te İsrailli Eden Golan'ı şok eden anlar! Şarkı söylemeye başladığında…
Engin Polat'ın hesabından maske paylaşıldı!  Paylaşıma ilişkin avukatından açıklama geldi.Engin Polat'ın hesabından maske paylaşıldı! Paylaşıma ilişkin avukatından açıklama geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir