Erkan Petekkaya'dan Erdoğan'a çağrı: “Bilmediğiniz şeyler oluyor” – Son Dakika Türkiye Haberleri

Oyuncu Erkan Petekkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesi için AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

“SİZE ONLARIN ADINA SORUYORUM”

“Bilmediğin şeyler oluyor” Petekkaya, paylaşımında şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemizde uğraştığınız birçok sorun vardır. Ama Göcek ülkemizin cennetidir, gözbebeğimizdir. Bazı firmalar MÜÇEV aracılığıyla gözbebeğimizi kiralayıp çözmeye çalışmaktadır. Göcek'in gerçek toprak sahipleri olan yerlileri çeşitli hilelerle aldatıp, ülkelerine olan tüm servetlerini, sevgilerini, saygılarını çalmışlardır. Bu şirket hepsini yok etmiştir.

Adım Erkan Petekkaya. 20 yıldır Göcek'te yaşıyorum. Bu sahildeki kayıkçıların ve buranın gerçek sahiplerinin haklı olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardımınızı istiyorum. Senin bilmediğin şeyler oluyor. Son olarak Sayın Başkan, Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin buranın, bu insanların gerçek sahipleri olduğuna inanıyorum. Senden onlar adına yardım istiyorum. Amerikalıların Yerli Amerikalılara yaptığını burada da yapıyorlar. Saygılarımla.”

Bunun üzerine Petekkaya, teknesiyle sahile yaklaşamayacağını belirterek isyan etti:

“Ben bu kumsalın kooperatif üyesiyim, düne kadar teknem buraya bağlıydı. Şimdi burada, bizim sahilimizde, hakkımız olan karada birileri kaza yaptı. Kendi sahilimize yanaşamıyoruz. Kaza yapanlar kimler? Kim bunlar? Teknelerinin sahilimize yanaşmasına bile izin vermiyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir