Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Cesursan, gençsen gel!'' Galatasaray

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, F.Bahçe maçı sonrası konuştu.

“ALI KOÇ BU CESARETİ NEREDEN ALMIŞTIR?”

“Sözde polis koruması altındayız. Maçın başından sonuna kadar, tribünler dağılıncaya kadar polis koruması altındayız. Öncelikle Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Hakemleri dövüyor, tokatlıyor. Şampiyonanın başlangıcından beri “İzmir'de bir şeyler yapın, hakemleri kovalayın” diyen kişi bu, maç bitiminde insanlar dağılıyor, burada sadece iki hakem kaldı, size hakkı veren Ali Koç. buraya gelip insanları taciz etmek için mi?

“DEVLETE ÇAĞRIYORUM”

8f908b00a4d3492497fab9b10b2e7b2d

“Devlete, İçişleri Bakanına, emniyet müdürüne sesleniyorum. Polis nerede? Ali Bey'in sahaya çıkıp adamlarımızı gözaltına almasındaki amaç nedir? Bu provokasyon neden! Sonuçta maç oynadık. Bizim için nasıl bir şampiyonluk maçı? Ali “Bakın efendim, haberi aldım ve geldim. Bu vandalizm eylemi Türk futbolu açısından kabul edilemez.”

“KALBİNİZ YETERLİYSE GELİN”

6644d794e227d685754ae79f

“Ben buradayım. Ali Koç cesaretin varsa buraya gel. Cesaretin varsa buraya gel. Cesaretin varsa buraya gel. Ben buradayım. Ali Koç'un yaptığını 40-50 kişiyle buraya gelip çalışanları dövüyor, yapıyor” ağza alınmayacak derecede bayağılık içeren şeyler kabul edilemez.” Bu mümkün değil.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Çık buradan yoksa dövüleceksin.”
İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a mesaj!İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a mesaj!
Zaferin sırrı İsmail Kartal'da saklı!Zaferin sırrı İsmail Kartal'da saklı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir