Ailesi düğünde değildi! ‘Vize sorunu’ dedi ama… Pınar Deniz’in anne ve babası şaşkına döndü! İnsanlar babasının mesleğini duyunca çok şaşırdılar.

Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan MYNET-Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, mutluluklarını resmileştirdi. Oyuncu çift, İtalya’nın başkenti Roma’da sade bir düğün töreniyle evlendi.

Ünlü çift, düğünlerinden yeni fotoğrafları “17.09.2024” notuyla sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaştı. Deniz ve Yıldırım’ın düğün kareleri binlerce beğeni ve “Mutluluk” yorumu aldı.

Düğünün hemen ardından ülkeye dönen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, havalimanında görüntülendi. Düğün karelerinde Deniz’in ailesinin yer almaması dikkat çekti, ünlü ismin ortaya çıkmasıyla bu durum gündeme geldi.

havalimanı

AİLESİ ÇOK MERAK ETTİ

Pınar Deniz, ailesinin düğünde yokluğunu, “Tabii ki ailem vize sorunu nedeniyle gelemedi.” açıkladı. Güzel oyuncunun bu açıklaması Deniz’in anne ve babasını oldukça meraklandırdı.

denizci ailesi pnar

BABASININ MESLEĞİ MÜKEMMELDİ

Aslen Mardinli ve Arap asıllı olan Deniz’in babasının mesleğini duyanlar çok şaşırdı. Ünlü ismin babasının Tarabya’da kebap dükkanı sahibi olduğu ortaya çıktı.

Pınar Deniz Baba

Hatta güzel oyuncu geçtiğimiz yıllarda babasının bir fotoğrafını paylaşarak şöyle yazmıştı: “Kebapçı olmak kolay değil.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir