MasterChef Beyza, Ayşe Ekiz hakkındaki o yoruma çok kızdı! “İftira atmayın…”

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye’nin en büyük isimlerinden biri olan Ayşe Ekiz, geçtiğimiz hafta yarışmaya veda etti. Elenen popüler yarışmacı yarışmadan ayrılsa bile gündemde kalmaya devam ediyor.

Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe Ekiz, MasterChef uygulama videosuyla büyük beğeni topladı. Eleme turuna çıkan Şirin’in Ezgi’ye alışveriş listesi vermesi ve Ezgi’nin talimat vermesi yarışmacıları ve seyirciyi sinirlendirdi. Sosyal medyada da Şirin ve Ezgi’nin Ayşe’ye haksızlık ettiği söylendi.

AYŞE’YE MOBB İDDİA EDİLDİ!

Yarışma boyunca Ayşe’ye yakın olan Beyza’ya, Ayşe’nin elenmesinin ardından birçok yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar Beyza’nın Ayşe’ye zorbalık yaptığını iddia etti. Bu yorumu gören Beyza dayanamayıp karşılık verdi. Kullanıcı Beyza’ya şu yorumu yaptı: “Ayşe’ye saldırdığınızı fark ettik.” Beyza, “Dikkatli bakarsanız bazı şeyleri anlarsınız. Lütfen iftira atmayın” diye cevap verdi.

s-0c2d87bc9b0b97b102d3171a7fd8b8

“ACUN ILICALI EV SATIN ALDI”

Acun Ilıcalı’nın Ayşe Ekiz’e ev aldığı iddiası da gündeme bomba gibi düştü. Ekiz bu iddialara sosyal medyada açıklık getirdi. Ekiz, fotoğrafına yapılan yoruma şu yanıtı verdi: “Konut meselesi yalan haberdir.”

mastercheften-elenen-ayse-ekiz-d

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir