FETÖ elebaşı Gülen’in vefatının ardından şehit Halisdemir’in türbesi ziyaret edildi

FETÖ elebaşı Gülen’in ölüm haberini alan vatandaşlar, 15 Temmuz’da darbecilere karşı direnişin simge isimlerinden şehit Halisdemir’in kabrine giderek dua etti.

Şehit kabrini ziyarete gelenlerden Efe Kahveci, 15 Temmuz kahramanı Halisdemir’i böyle bir günde ziyaret etmenin kendilerine farklı duygular yaşattığını söyledi. Kahveci, “Bütün şehitlerimiz için dua ediyoruz.”

“Bugün aslında bizim için milli bayramdır.”

Yunus Emre Pehlivan da darbe girişimi gecesini hatırlayarak üzüntüsünü dile getirerek, şunları söyledi: “Fetullah Gülen’in vefatıyla birlikte bugün aslında şehit kabrine gelen Serap Coşkun için de milli bayramdır”. ailesiyle birlikte Bursa’da yaşadığını ve çete lideri Gülen’in vefatının ardından şehidin kabrini ziyaret ettiklerini söyledi.

15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halisdemir için üzüldüğünü ancak örgüt liderinin ölüm haberinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu: “Uzun yıllardır Ömer Halisdemir’in acısını yaşıyoruz. Çocuklarımı istiyorum. Ben de onun için dua etmeye geldim. İki oğlum da “Umarım şehidin karakterinden ve karakterinden bir şeyler alırlar. Bu ülke için ölmeye hazır olacaklar. Bunu yapmak istiyoruz. Bu çocukları Türk milleti için yetiştirin. Kalbimiz daima Ömer Halisdemir’le olacaktır.”

Bülent Coşkun da Bursa’da yaşadığını ve yıllardır şehidin kabrini ziyaret etmek istediğini ancak bugün fırsat bulduğunu söyledi. FETÖ elebaşının ölümünün ardından duyduğu üzüntüyü dile getiren Coşkun, şöyle konuştu: “Buna sebep olanlardan karşı taraf hesap verecek. Şehidimizin ruhu şad olsun. Umarım ailesi de bir nebze olsun rahatlar.” “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir