Kadın cinayetlerine ilişkin açıklaması tepki çekti! Serenay Sarıkaya’dan sert açıklama geldi, isyan etti! “Kendine dön…”

Semih Çelik isimli şahıs, 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i öldürdükten yarım saat sonra aynı yaştaki İkbal Uzuner’i vahşice öldürdü. Tüyler ürperten bu cinayetlerin ardından pek çok ünlü isim hem sosyal medya hesaplarından hem de magazin gazetecilerine konuşarak tepki gösterdi. Serenay Sarıkaya’nın hiçbir şey yayınlamaması eleştirilere yol açtı.

Ardından Sarıkaya’nın İşte Dergisi’ne gazetecilere verdiği röportaj gündem oldu. “Yani bu konuda söylenecek fazla bir şey yok sanırım. Çünkü sonsuz, tüyler ürpertici, inanılmaz şeyler yaşıyoruz. Her şeyi çok kısa bir sürede yaşadık. Artık söylenecek bir şey yok sanırım. Bir şey artık yapılması gerekiyor” dedi.

İstanbul Sözleşmesi konusu gündeme geldiğinde ise şunları söyledi: “Aslında bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Bir kadın olarak konuya daha duygusal bakıyorum, binlerce sebep var ama sonuç önemli artık. ” Ünlü oyuncunun bu açıklaması kimseyi tatmin etmedi ve tepkilere yol açtı.

Önceki içerik Sonraki içerik

AÇIKLAMA YAPTI VE ATEŞ PÜSKÜRTTÜ!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir